Okna Nagode
Povprasevanje Nagode
OKNA in VRATA LOGATEC d.o.o.
Novi Svet 10, 1372 Hotedršica

Telefon: 01/7559 557, 01/7559 558
Mobi: 041 / 378 232
Email: info@nagode-nagode.com

Okovje


V naša okna in ostale stavbne elemente vgrajujemo vrhunsko nemško stavbno okovje Roto NT.

Roto NT je vrtljivo ali vrtljivo-nagibno okovje za okna in balkonska vratav sivi barvi. Prirejeno je za avtomatizirane sisteme. Okovje je testirano po različnih DIN standardih in ima vse potrebne certifikate. Večino sestavnih delov za to okovje se izdeluje v podjetju ROTO Nemčija.

Uporaba in lastnosti

Ta sistem ima razdelane vse sisteme okovja, tako je moč dobiti sistem za zračnost 4 mm (zapirni elementi se vtapljajo v okvir) kot tudi sistem z zračnostjo 12 mm (os 9mm) in sistem z zračnostjo 12 mm (os 13 mm). Sistem je razdelan za sisteme pri PVC, LESENIH kot tudi ALU oknih. To okovje je moč nastavljati v zapirnih čepih, škarjah in kotnem ležaju, kar pomeni da brez težav dosežete optimalno zapiranje vašega okna.

Prav tako ima ta sistem do dobra izdelane vse komponente, ki omogočajo izdelavo in dobro funkcionalnost oken vseh dimenzij ter balkonskih vrat. Brez težav dosežemo vse varnostne stopnje okovja. Ta sistem ima dvostopenske škarje, ki preprečujejo, da se bi okno, ki je odprto na kip, zaprlo ob sunku vetra. Osnovna izvedba okovja ni namenjena prostorom, za katere se zahtevajo protivlomna okna ter prostorom, v katerih vladajo posebne razmere (mokri prostori, prostori, kjer se nahajajo agresivni kemijski elementi).

Copyright © 2005 - 2023 OKNA in VRATA LOGATEC d.o.o.