Okna Nagode
Povprasevanje Nagode
OKNA in VRATA LOGATEC d.o.o.
Novi Svet 10, 1372 Hotedršica

Telefon: 01/7559 557, 01/7559 558
Mobi: 041 / 378 232
Email: info@nagode-nagode.com

Garažna vrata

Klasična/dvokrilna garažna vrata in dvižna garažna vrata

Pri nas vam po ugodnih cenah nudimo kvalitetna lesena garažna vrata. Na voljo so vam tako klasična garažna vrata kot tudi bolj napredna dvižna garažna vrata.

V našem podjetju lesena garažna vrata izdelujemo po željah strank. Strokovnost in dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da so vsaka vrata izdelana natančno in s posluhom do narave. Lesena garažna vrata so vam na voljo v mnogih vrstah lesa (smreka, hrast, macesen, okome), izbirate pa lahko tudi med različnimi barvnimi odtenki naše barvne karte, ter po RAL-u. Pri nas dobite kvalitetna in atraktivna lesena garažna vrata:

Ker so naša lesena garažna vrata izdelana iz masivnega lesa, nudijo vašemu domu izredno visoko stopnjo varnosti. Poleg tega tako klasična garažna vrata (krilna garažna vrata oz. dvokrilna garažna vrata) kot tudi dvižna garažna vrata zagotavljajo odlično zvočno in toplotno izolacijo. Z dobro izolacijo prihranite tudi pri energiji, kar je dandanes vsekakor zelo pomembno. Če ste zadovoljni le z najboljšim, smo mi prava izbira za vas.
   dvižna V.V.
        dvokrilna vhodna vrata dvižna vhodna vrata na ele. pogon (max. širina 250 cm!!!)


Copyright © 2005 - 2023 OKNA in VRATA LOGATEC d.o.o.