Okna Nagode
Povprasevanje Nagode
OKNA in VRATA LOGATEC d.o.o.
Novi Svet 10, 1372 Hotedršica

Telefon: 01/7559 557, 01/7559 558
Mobi: 041 / 378 232
Email: info@nagode-nagode.com

Materiali komarniki

Vredni ste le najboljših materialov in tega se zavedamo tudi v podjetju Roltek, saj želimo prav vsem našim kupcem ponuditi proizvode vrhunske kakovosti. Glavni material, ki ga uporabljamo je aluminij, ki je vedno prašno barvan in zato ne potrebuje ponovnega barvanja, komarniške mrežice pa so izdelane iz kakovostnih steklenih vlaken, poliestra ali legiranega jekla.

Vse komponente naših komarnikov so iz visokokvalitetnih in preizkušenih materialov, kateri izdelkom zagotavljajo dolgo življensko dobo. Vsa vodila, zatiči in pomični mehanizmi so bili razviti individualno za vsak tip komarnika zato je upravljanje komarnikov tekoče in zagotavlja popolno udobje.

Okvirji, vodila in zaključne letve komarnikov Roltek so izdelani iz aluminija in so standardno dobavljivi v beli in čokoladno temni barvi, možno pa jih je tudi barvati v vseh barvah RAL ali NCS barvne lestvice. Vsi aluminijasti deli so prašno barvani, zato ponovno barvanje ni potrebno.


Standardna mrežica komarnikov je izdelana iz posebnih steklenih vlaken, zaradi česar je dimenzijsko stabilna, ne rjavi, se ne zvija in je vedno optimalno napeta. Na voljo je v antracit in sivi barvi.


Izbirate lahko med široko paleto tipov mrežic:

Transpatec
Nova komarniška mrežica, ki je praktično nevidna! Omogoča kar 140% boljši pretok zraka in čist pogled navzven. Zaradi inovativnih vlaken je še bolj obstojna kot standardna mrežica. Na voljo je v antracitni barvi.Več o tej inovativni komarniški mrežici si preberite tukaj. Oglejte si tudi rezultate primerjalnega testa med navadno fiberglas in Transpatec komarniško mrežico.


Jeklena mrežica
Ta robustna mrežica je izdelana iz legiranega jekla in je izredno enostavna za čiščenje. Zato je še posebej primerna za kuhinje in kletne prostore. Na voljo je v srebrni barvi.


Mrežica fino tkanje je še gostejša od standardne mrežice. To prerečuje prehod skozi luknjice tudi najmanjšim žuželkam, obenem pa je še bolj odporna proti strganju. Zaradi te lastnosti je idealna za vgradnjo v spodnji del krilnega komarnika za vse lastnike psov in mačk. Na voljo je v antracitni in sivi barvi.


Polltec
Je revolucionarna mrežica, ki poleg zaščite pred mrčesom ščiti tudi pred cvetnim prahom. Zato je primerna za vse, ki jih muči alergija na cvetni prah. Več o mrežici Polltec si preberite tukaj: Mrežica Polltec.


Elektrosmog mrežica je mrežica, ki ne ščiti samo pred mrčesjo ampak tudi pred električnim sevanjem. Posebej primerna za vse, ki živijo blizu električne napeljave. Preberite si tehnične podatke o elektrosmog mrežici.


Mrežica - senčilo
Ta mrežica ni samo komarnik ampak je obenem tudi senčilo. Na voljo je v antracitni barvi.


Zakaj izbrati komarnik:


Miren spanec:

Z našimi komarniki bodo vaše noči mirne in vaš spanec nemoten, saj boste varni pred insekti in žuželkami.

Trajnost investicije:

Zaščita pred insekti je odlična investicija saj ponuja optimalno zaščito, napredni materiali pa zagotavljaj dolgo življensko dobo brez dodatnega vzdrževanja.


Dodatek k izgledu:

Aluminijaste dele komarnika lahko poljubno barvamo v RAL barvni shemi. Z njimi
še dodatno olepšate vaš dom.


Kvaliteta:

Vsi sestevni deli komarnika so izdelani iz izbranih nerjavečih materialov, mrežica jeodporna in ne zbledi pod vplivom sončne svetlobe.Dodatna zaščita:

Alergije na cvetni prah so vse bolj pogoste. Komarniška mrežica ponuja dodatno zaščito pred cvetnim pelodom.


Prijazno do okolja:

Z uporabo kemičnih sredstev proti mrčesu škodujemo živalim in obremenjujemo okolje. Komarniki so v primerjaiv s temi sredstvi okolju prijazni.
Copyright © 2005 - 2023 OKNA in VRATA LOGATEC d.o.o.